.

Troaching

De troachingsessies zijn modulair gestructureerd. Ze kunnen gevolgd worden als een traject of los van mekaar. De doelstelling van elke module is om leidinggevenden praktijkgerichte werktuigen aan te reiken en deze in te oefenen zodat ze de volgende dag de verworven inzichten en vaardigheden in het werkveld te kunnen gebruiken.

Elke module kan gegeven worden op in gemeenschappelijk overleg gekozen data en uren indien een opdrachtgever zorgt voor minimum 5 deelnemers. 

 

Module 'Leiderschap is Vakmanschap'

 • Inhoud: Deze module richt zich niet alleen op jonge leidinggevenden of leidinggevenden in spe. Ook leidinggevenden met al jaren managementervaring op diverse niveaus kunnen er hun voordeel uit halen als heropfrissing of om nieuwe inzichten te verwerven. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden....... (verder lezen)
 • Duur: zes dagdelen         
 • Kostprijs: € 575 p.p. + 21% BTW
   

Module 'Feedforward'

 • Inhoud: Feedback betekent terugkoppeling met de bedoeling dat de persoon aan wie je feedback geeft er ook iets aan heeft om te groeien. Daarom spreken wij liever van 'feedforward'. We kunnen feedforward geven, enkel en alleen bij wijze van evaluatie, maar veel vaker geven we dit met het doel bepaalde veranderingen teweeg te brengen. Doeltreffende feedforward maakt iemand op een niet-agressieve manier duidelijk wat er van hem verwacht wordt, hoe hij overkomt, wat hij goed doet, wat er beter of anders kan of wat helemaal niet kan. Dit komt uiteindelijk zowel het individueel functioneren als het organisatiefunctioneren ten goede. Belangrijk om weten is ook dat het krijgen van dergelijke feedforward een erkenning inhoudt. En erkenning doet mensen groeien! Door zo om te gaan met zijn medewerkers, versterkt een leidinggevende tevens zijn positie omdat hij zijn medewerkers stimuleert zichzelf te overtreffen en omdat hij duidelijkeid schept over wat voor hem kan en niet kan. (meer...)
 • Duur: drie dagdelen
 • Kostprijs: € 175 p.p. + 21% BTW
   

Module 'Klant is Koning maar geen Keizer' uitsluitend voor leidinggevenden

 • Inhoud: Alles begint en eindigt met de “klant”. Deze stelling geldt voor elk bedrijf, elke organisatie of overheidsinstelling. Uw imago, faam of reputatie hangt in grote mate af van de wijze waarop uw medewerkers het devies “klant is koning” uitdragen. Maar wie ís deze klant? Waarom is hij/zij zo belangrijk? Hoe kan men er als leidinggevende voor zorgen dat iedere medewerker klantgericht denkt en handelt? Deze workshop van een halve dag is erop gericht een antwoord te geven op al deze vragen en leidinggevenden de werktuigen te verschaffen om een permanente interne en externe klantgerichte houding bij hun medewerkers te stimuleren. (meer....)
 • Duur: één dagdeel
 • Kostprijs: € 75 p.p..+ 21 % BTW
   

Module 'Klant is Koning' 

 • Inhoud: Alles begint en eindigt met de “klant”. Deze stelling geldt voor elk bedrijf, elke organisatie of overheidsinstelling. Uw imago, faam of reputatie hangt in grote mate af van de wijze waarop uw medewerkers het devies “klant is koning” uitdragen. Maar wie ís deze klant? Waarom is hij/zij zo belangrijk? Deze workshop van een halve dag is erop gericht medewerkers inzicht te geven in het belang van intern en extern klantgericht handelen zowel voor zichzef als voor de organisatie. Als afsluiter van de workshop stellen de deelnemers hun “persoonlijk klantgericht visitekaartje” op. (meer....) 
 • Duur: één dagdeel
 • Kostprijs: € 75 p.p.+ 21 % BTW

Als je op de hoogte wilt gehouden worden van onze activiteiten, nieuwe vormingsmodules en data van workshops dan kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Je kan je ten allen tijde terug uitschrijven. Indien je vragen hebt of bijkomende informatie wilt,  aarzel dan niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren. Je kunt ook langs komen in ons opleidingscentrum te Diksmuide. De koffie staat altijd klaar.
 


 

Om je te bedanken voor je inschrijving geven we je gratis het eBook:
'Omgaan met ongewenst gedrag van een medewerker'.