Aanbod

Bij ons kan je terecht voor


Visie-Missie-Waarden facilitatie 
Wil je meer weten over het proces hoe je een gedragen en doorleefde visie gebaseerd op waarden creëert die inspireert en de neuzen van medewerkers in dezelfde richting stuwt? Klik hier.

Module 'Leiderschap is Vakmanschap' 
Deze module richt zich niet alleen op jonge leidinggevenden of leidinggevenden in spe. Ook leidinggevenden met jaren managementervaring op diverse niveaus kunnen er hun voordeel uit halen als heropfrissing of om nieuwe inzichten te verwerven. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden....... (verder lezen)

Module 'Naar een proactieve aanpak van chronische stress en burn-out' 
Burn-out is een werkgerelateerde aandoening waarbij ook persoonlijke situaties en karaktereigenschappen een faciliterende rol kunnen spelen. Het is een aaneenschakeling van meerdere factoren die wanneer ze gedurende een lange periode negatieve stress opwekken tenslotte kunnen leiden tot een burn-out. Maar burn-out treft nooit één enkele medewerker. De langdurige afwezigheid van een medewerker met burn-out heeft altijd een impact op het team, de leidinggevenden, de organisatie en de directe omgeving. In deze module geven we alle handvatten om binnen je organisatie/bedrijf deze 'ziekte van onze tijd' proactief aan te pakken... (verder lezen)

Module 'Van een groep naar een samensturend team' 
Het begrip 'Team' is één van de meest misbruikte concepten binnen het managementdenken. Leidinggevenden spreken graag over 'mijn team'. Maar al te dikwijls bekruipt hen een gevoel van onmacht wanneer ze zien hoe kliekjesvorming, geroddel, pesterijen of apathie stilaan de gewenste samenhorigheid verdringen en het bereiken van resultaten in de weg staan. Dit komt omdat ze geen rekening houden met het feit dat zijn medewerkers als groep anders reageren dan wanneer je een medewerker individueel aanspreekt. Tijdens deze module geven we je de in and outs van de groepsdynamica zodat je van je groep medewerkers een (h)echt team kan maken. Klik hier voor meer informatie.

Module 'Stop reunitis' 
In heel wat organisaties wordt 40 tot 60 % van de werktijd besteed aan vergaderen. Vergaderen kan een heel efficiënt hulpmiddel zijn. De waarde ervan wordt niet ter discussie gesteld. Maar al te dikwijls is het probleem de wijze waarop vergaderd wordt. Te veel, te lang en inefficiënt. Dit kost geld en creëert frustratie. Tijdens een interactieve praktijkgerichte workshop krijgen de deelnemers alle noodzakelijke tools om kort, krachtig, efficiënt en effectief een vergadering te leiden. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat. 

 

Indien u dat wenst, kunnen wij voor uw instelling of bedrijf opleidingen op maat uitwerken. In de flyer 'Opleidingen op maat van je bedrijf' vind je alle informatie.

Indien je interesse hebt in een individueel coachingstraject, neem dan gerust contact op voor een afspraak. Lees hier wat je mag verwachten bij individuele coaching.

 

Laat je niet afschrikken door onze democratische tarieven.

Vanuit onze visie vinden we dat onze expertise niet alleen is weggelegd voor hogere leidinggevenden uit de bedrijfswereld.

Alle leidinggevenden uit alle sectoren moeten de mogelijkheid hebben de inzichten en vaardigheden te verwerven die hun instaat stellen zowel resultaat- als mensgericht te werken zodat zij een reële meerwaarde kunnen bieden voor de wereld van morgen.

Deze lage prijszetting doet echter geen afbreuk aan de deugdelijkheid, de praktische toepasbaarheid en de kwaliteit van onze vormingen en begeleidingstrajecten.

Dat dit niet alleen woorden zijn, bewijzen we door het geven van een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Download onze tevredenheidgarantie voor meer informatie.

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe vormingstrajecten en open opleidingen?

Schrijf je in op onze periodieke nieuwsbrief en ontvang als dank het E-book

'Omgaan met ongewenst gedrag van een medewerker'