Reacties van referenten en cursisten

 

"Joan De Winne, jouw lezing 'de essentie van het leiding geven - doen wat echt werkt!' was   toppie! Ik heb 3 u lang geen moment de verleiding gevoeld mijn aandacht ook maar even te  laten afdrijven. Boeiende, uiterst gedocumenteerde uiteenzetting, zeer aangenaam gebracht,  gestructureerde heldere opbouw die focust op de essentie en tegelijk een gigantische schat  aan extra info en achtergrond belicht. Ik ben naar huis gegaan met het gevoel dat ik het topje   van de ijsberg op mijn bord heb gekregen én de rest van de ijsberg in mijn 'sjakos' mee naar   huis... Zonder meer klasse!"
Anja Opdebeeck - Directeur De Sleutel - Afdeling Antwerpen en Mechelen

 

"De eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat ik op voorhand eerder een gevoel had van "dat liedje kennen we (ik) al". Terugkijkend geef ik daarentegen ook zeer graag toe dat, hoewel het liedje misschien hetzelfde was, er toch duidelijk een andere beat op gezet was. En op een of andere manier sprak die beat mij meer aan dan de andere opleidingen die ik rond leiderschap heb mogen genieten. Het heeft misschien ook met mijn eigen groeiproces als leidinggevende te maken, maar op de een of andere manier zie ik het mezelf nu wel degelijk in de praktijk om zetten..of althans daartoe toch een poging te doen. Dus alvast een welgemeende dank je wel daarvoor."
Fabienne Brusselmans - Afdelingsmanager Ondersteuning PZ Rupel

 

"Leiderschap is vakmanschap: Een prachtige en krachtige vorming waarbij je jezelf even tegen   komt, waarbij je enerzijds je eigen handelen bevestigd ziet, waarbij je anderzijds je eigen   werkpunten realiseert. Een vorming die een waaier aan inzichten biedt en een heus gamma   tips en tricks in het nastreven van je eigen leiderschapsdroom. Een vorming gegeven in een   ongedwongen setting door zéér bekwame, luisterende en begripvolle trainers."
Isabelle Bolle - Directrice WZC Yserheem Diksmuide

 

"De workshop 'Leiderschap is Vakmanschap' is een sterke aanrader die mijn verwachtingen ruimschoots overtrof. Beide lesgevers vullen elkaar zeer goed aan en kunnen terugvallen op een uitstekende didactische, theoretische en vooral praktische ervaring. De aangeleerde werktuigen zijn weloverwogen geselecteerd en direct in de praktijk toepasbaar. Tijdens de terugkomdagen wordt feedback gegeven op de opgedane ervaringen en waar nodig professioneel bijgestuurd. Kortom een interactieve workshop die geen minuut verveelt en direct rendeert op de werkvloer."
Prof. Dr Guy Detré - Vakgroep Informatie en Telecommunicatieverwerking Universiteit Gent
 

 

“Het is fijn te ervaren dat enkele dagen/uren intens interactief bezig zijn zo positieve langdurige gevolgen kan hebben op de werkvloer!"
Joris Rombaut - Algemeen Directeur WZC Sint Elisabeth Eeklo

 

 

“De workshop ‘Leiderschap is Vakmanschap’ is een enorme steun voor iedere chef, klein of groot. Spijtig dat ik deze workshop niet vroeger in mijn loopbaan heb kunnen volgen. Ik vond de manier waarop de elementen werden aangereikt heel visueel en daardoor ook gemakkelijk te gebruiken in de praktijk. Ge haalt het beeld voor ogen en het is onmiddellijk toepasbaar. De  dosis van ‘theorie’, praktijk en oefeningen was zodanig verdeeld dat de aandacht steeds werd getrokken en iedereen verbaasd was dat de dag weer was afgelopen. Ook de complemenariteit tussen jullie beiden als perfect leskoppel brengt een juist evenwicht aan variatie. Veel succes met het verdere verloop van jullie cursussen.”
Commissaris Luc François - Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen

 
“Hilde en Joan, mensen welke rust en vertrouwen uitstralen; symbool voor het luisterend oor! Geven de deelnemers een goed gevoel maar slagen er toch in ieder met zijn eigen “ik” te confronteren: de basis van ieder groeiproces.”
Marc Messiaen - Directeur Home Sint Franciscus Kwaremont 
 
 
 
 
"Thank you for facilitating the Vision and Mission statement of our Forensic Institute. It was an inspiring journey and the output is a real guide for our future developments and will increase without any doubts our performances."
Prof Dr Duma - Director of the Forensic Institute - University of St Cyril and Methodius - Skopje - Macedonia