Een gezond zaadje heeft alle potentieel in zich om uit te groeien, te bloeien en vruchten te dragen. Maar een succesvol groeiproces vraagt meer dan enkel intrinsieke eigenschappen. Een gepaste omgeving, het permanent krijgen en kunnen opnemen van voedingsstoffen en deze omzetten in groeienergie zijn zeker even essentieel.

Wij creëren voor jou een veilige omgeving waar je terecht kunt met al je vragen over je functioneren als formele leidinggevende. We helpen je je talenten en je persoonlijke visie op leidinggeven te ontdekken. We gaan samen op stap om oplossingsgericht je droom als leidinggevende waar te maken.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gaan we na of  we je verder kunnen helpen. Als het tussen ons klikt en wanneer jij het gevoel hebt dat je bij ons aan het goede adres bent dan vragen we van jou wel het engagement om op zijn minst vijf keer samen te zitten gedurende zowat anderhalf uur.

De vergoeding die wij hiervoor aanrekenen bedraagt € 60 per uur + 21% BTW. De bijeenkomsten kunnen doorgaan bij ons in het Centrum of op een door jou gekozen lokatie. In het laatste geval vragen we wel een verplaatsingsvergoeding van 0,35 €/Km.

 


 

Om je te bedanken voor je inschrijving geven we je gratis het eBook: 'Omgaan met ongewenst gedrag van een medewerker'. 

Indien je deze mailing niet langer wenst te ontvangen dan kan je je ten allen tijde automatisch uitschrijven.