Persoonlijke Visie en Missie Ontwikkeling

____________________________________


De roman “Moeder waarom leven wij?” van Lode Zielens geschreven in 1932 en in 1993 verfilmd als een succesvolle TV reeks blijft boeien. Niet alleen door de soms pathetische maar diep menselijke beschrijving van het leven zoals het was maar ook omdat het een steeds weerkerend actueel thema blijft: de persoonlijke strijd om te (over)leven in de best mogelijke omstandigheden.

En laten we heel eerlijk zijn. Hoeveel keer heb jij je diezelfde vraag al niet gesteld?

 

Eenieder van ons voelt diep in zijn binnenste wel aan dat hij of zij iets van dit leven wil maken. Bijna niemand zal de vraag “waarom leven wij?” als nutteloos beschouwen. Ergens is er bij ieder van ons een diep verlangen om op deze vraag een antwoord te krijgen om bakens voor de toekomst te kunnen uitzetten.

Maar ook wij kennen het antwoord niet op jouw vraag.

Wij kunnen je echter wel helpen een antwoord te vinden. Wij kunnen een facilitator zijn en je een ontdekkingsreis aanbieden naar jezelf volgens een reeds door Socrates beproefde methode van vraag en antwoord. Want jij bent de enige die de vraag “waarom jij leeft” en “wat je met je leven aan wilt”, kan beantwoorden.

Durf je dit aan? Ben je geïnteresseerd om meer te leren over onze werkwijze? Aarzel dan niet contact op te nemen.