Aanbod

Bij ons kan je terecht voor:

 

Aangezien 'iederen gelijk is maar toch uniek' kunnen wij voor uw instelling, bedrijf of organisatie opleidingen op maat uitwerken. In de flyer 'Opleidingen op maat van uw organisatie' vind je alle informatie.

 

Laat je niet afschrikken door onze democratische tarieven.

Vanuit onze visie vinden we dat onze expertise niet alleen is weggelegd voor hogere leidinggevenden uit de bedrijfswereld.

Alle leidinggevenden uit alle sectoren moeten de mogelijkheid hebben de inzichten en vaardigheden te verwerven die hun instaat stellen zowel resultaat- als mensgericht te werken zodat zij een reële meerwaarde kunnen bieden voor de wereld van morgen.

Deze lage prijszetting doet echter geen afbreuk aan de deugdelijkheid, de praktische toepasbaarheid en de kwaliteit van onze vormingen en begeleidingstrajecten.

Dat dit niet alleen woorden zijn, bewijzen we door het geven van een 'niet goed, geld terug' garantie. Download onze tevredenheidgarantie voor meer informatie.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onmiddellijk het eBook

'Omgaan met ongewenst gedrag van een medewerker'.

 

Na je inschrijving ontvang je iedere dinsdag een citaat gerelateerd aan het leiding geven met een korte commentaar en een link of verwijzing naar een interessant boek of boeiende tekst.